Περιοδική επιθεώρηση και βαθμονόμηση των αισθητήρων

Για τη διευκόλυνση της περιοδικής βαθμονόμησης του αισθητήρα, έχουμε ετοιμάσει μια υπηρεσία αντικατάστασης κυκλικού αισθητήρα για καταγραφικό μερικής θερμοκρασίας PLN 190 (βαθμονόμηση στους 5 ° C) και καταγραφικό θερμοκρασίας και υγρασίας κατά 225 PLN (βαθμονόμηση στους 20 ° C, 40% RH). Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή της μπαταρίας και τον χρόνο αναμονής για το εργαστήριο να κάνει βαθμονόμηση. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα και πραγματοποιήσετε μια πληρωμή, θα σας στείλουμε έναν αισθητήρα με πιστοποιητικό βαθμονόμησης και τη δεύτερη ημέρα ο courier θα έρθει για να παραλάβει την παλιά συσκευή. Σε περίπτωση βαθμονόμησης σε άλλες συνθήκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@efento.gr

Πώς λειτουργεί;

 • Συμπληρώστε τη φόρμα
  
  
  

  Συμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα αυτή, θυμηθείτε να εισαγάγετε τη σωστή διεύθυνση στην οποία ο courier θα παραδώσει τον αντικατεστημένο αισθητήρα και θα αφαιρέσει την παλιά συσκευή


 • Διαβάστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πραγματοποιήστε μια πληρωμή

  Αν έχετε επιλέξει την επιλογή «πληρωμή εκ των προτέρων», περιμένετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με στοιχεία για τη μεταφορά.

 • Πάρτε τον αισθητήρα από τον κούριερ

  Ο courier θα σας παράσχει την προαναφερόμενη συσκευή μαζί με το πιστοποιητικό βαθμονόμησης και την μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχει επίσης μια συσκευασία από αλουμίνιο που απευθύνεται εκεί – πρόκειται για επιστροφή που καταβάλλεται από εμάς. Συσκευάστε τον παλιό αισθητήρα σε αυτό Την επόμενη μέρα θα παραγγελθεί με courier, ο οποίος θα έρθει να παραλάβει την παλιά συσκευή

 • Αντικαταστήστε τον αισθητήρα στην εφαρμογή
  
  

  Αλλάξτε τον αισθητήρα στην εφαρμογή και ρυθμίστε το κατώτατο και ανώτερο όριο συναγερμού. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις υπόλοιπες ρυθμίσεις. Θυμηθείτε να αντικαταστήσετε τη συσκευή σε δύο χρόνια!

   

Τι κερδίζεις;

 • Γρήγορη αντικατάσταση αισθητήρα σε βαθμονομημένη Δεν χρειάζεται να περιμένετε το εργαστήριο να βαθμονομήσει και να στείλει πίσω τη συσκευή. Παίρνετε ένα βαθμονομημένο αισθητήρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά το τράβηγμα έξω από το κιβώτιο.


 • Αντικατάσταση μπαταρίας

  Λαμβάνετε τον αισθητήρα με μια νέα μπαταρία που διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας.


 • Επεκταμένη εγγύηση

  Η εγγύηση για τη συσκευή εγγραφής παρατείνεται κατά δύο έτη. Με την παραγγελία της υπηρεσίας σε τακτική βάση, η συσκευή εγγραφής παραμένει υπό εγγύηση.


 • Eυκολία

  Στέλνουμε τον αισθητήρα σε εσάς με courier, τη δεύτερη μέρα ο courier παραλαμβάνει την παλιά συσκευή από εσάς.

Mορφή

Παραγγέλλω μια υπηρεσία βαθμονόμησης με αναθεώρηση, αντικατάσταση μπαταριών, επέκταση εγγύησης για άλλα δύο χρόνια και μεταφορά επιστροφής ύψους 190 PLN – συσκευή καταγραφής θερμοκρασίας (βαθμονομημένη στους 5 ° C) και 225 PLN ακαθάριστο – συσκευή καταγραφής θερμοκρασίας και υγρασίας (βαθμονομημένη στους 20 ° C , 40% RH)