Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Efento ιδρύθηκε το 2014, από την αρχή εστιάζουμε στην ανάπτυξη λύσεων στον τομέα του Ίντερνετ των πραγμάτων (IoT) και της επικοινωνίας μεταξύ μηχανών (M2M). Ως μια από τις πολλές εταιρείες στον κόσμο, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για την παρακολούθηση και ανάλυση διαφόρων φυσικών μεγεθών με βάση ασύρματους αισθητήρες και μια εκτεταμένη πλατφόρμα στις εφαρμογές σύννεφων και κινητών τηλεφώνων.

Το όραμά μας

«Εάν μπορείτε να μετρήσετε και να εκφράσετε αυτό που μιλάτε σε αριθμούς – ξέρετε κάτι γι ‘αυτό. Διαφορετικά, η γνώση σας είναι κακή. »

Λόρδος Κέλβιν

Πιστεύουμε ότι πολλές διαδικασίες, συστήματα και βιομηχανίες μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά, υπό την προϋπόθεση ότι είναι πλήρως κατανοητές και μετρημένες. Αυτό ισχύει τόσο για τις διαδικασίες παραγωγής όσο και για τις διαδικασίες που σχετίζονται με τη μεταφορά, την αποθήκευση και ακόμη και την υγεία. Στο Efento, κάνουμε τη διαφορά στην πρόσβαση στα δεδομένα των αισθητήρων, έτσι ώστε κάθε διαδικασία να μπορεί να παρακολουθείται και να ελέγχεται με γρήγορο, οικονομικό και βολικό τρόπο.

0
%
Τόσα πολλά εμβόλια στην Ινδία μεταφέρονται σε κακή θερμοκρασία
0
εκατομμύρια
Τόσοι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω του μολυσμένου αέρα
0
kg
Τόσο πολλά φαγητά ανά άτομο απορρίπτονται κάθε χρόνο λόγω κακής αποθήκευσης

Τα παραδοσιακά συστήματα μέτρησης απαιτούσαν ατομικό σχεδιασμό, συναρμολόγηση από εξειδικευμένους τεχνικούς εγκατάστασης και υλοποίηση και συχνά ακόμη ανάπτυξη ειδικού λογισμικού για συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, τα έργα συνεχίστηκαν για μήνες ή και χρόνια.

Τα προϊόντα μας είναι μια ολοκληρωμένη λύση: μέτρηση, μετάδοση και συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εκκινήσουν γρήγορα ένα σύστημα μέτρησης που αποτελείται από έως και εκατοντάδες αισθητήρες μαζί με ένα σύστημα συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, χωρίς να χρειάζεται να έχουν καλώδια, να εγκαθιστούν διακομιστές ή να αναπτύσσουν το δικό τους λογισμικό.


Χάρη στη χρήση τεχνολογιών ασύρματων επικοινωνιών και cloud computing, η λύση μας είναι ευκολότερη στην εφαρμογή, φθηνότερη και πιο αξιόπιστη από τα παραδοσιακά συστήματα μέτρησης που βασίζονται σε ενσύρματη επικοινωνία και λογισμικό εγκατεστημένα στους υπολογιστές / διακομιστές του χρήστη.


		

Ορόσημα

2018

Δεύτερη θέση στο διαγωνισμό LOG UP - Logistic Start-Up Bank

Τον Νοέμβριο του 2018, η εφαρμογή Efento Transport έλαβε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό LOG OP-Logistic Start-Up Bank. Στόχος του διαγωνισμού ήταν η επιλογή των πιο ενδιαφερόντων και καινοτόμων σχεδίων εφοδιαστικής.

Διακρίσεις στο σταθμό καυσίμων διεθνούς εμπορίου XXVI


Μαζί με την Pteroster-Serwis έχουμε ετοιμάσει μια λύση που βασίζεται σε ασύρματο αισθητήρα και μια πλατφόρμα στο σύννεφο που επιτρέπει την παρακολούθηση των διαρροών καυσίμου. Η λύση απονεμήθηκε στην XXVI Διεθνή Έκθεση Σταθμών Καυσίμων στη Βαρσοβία.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΒΑΡΣOΒΙA


Ως μια από τις 12 εταιρείες, προσκλήθηκα από την Καγκελαρία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Πολωνίας να παρουσιάσουμε τις λύσεις μας στο τμήμα «Νέες τεχνολογίες» στην πολωνική οικονομική έκθεση. Η έκθεση παρουσιάζει τα επιτεύγματα της πολωνικής οικονομίας τα τελευταία 100 χρόνια.
2017

Αισθητήρας διαφορικής πίεσης και αισθητήρας ανοίγματος / κλεισίματος

Εισήγαμε αισθητήρες ανοίγματος / κλεισίματος και αισθητήρα διαφοράς πίεσης. Οι αισθητήρες λειτουργούν με όλες τις εφαρμογές και την πλατφόρμα Efento Cloud

Efento στο πρόγραμμα NB-IoT που διοργάνωσε ο κόμβος: raum, T-Mobile και Deutsche Telekom

Η Efento συγκαταλεγόταν μεταξύ των 12 ευρωπαϊκών εταιρειών που, στο πλαίσιο του προγράμματος WARP που διοργάνωσε ο κόμβος: raum σε συνεργασία με την T-Mobile και την Deutsche Telekom, θα προετοιμάσει προϊόντα με βάση την τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας NB-IoT.

Χρυσό μετάλλιο στο Automaticon 2017

Τον Μάρτιο του 2017 οι αισθητήρες Efento απονεμήθηκαν χρυσό μετάλλιο στο Automaticon 2017. Η Automaticon είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοματισμών και μετρήσεων στην Πολωνία.
2016

Το Efento στο πρόγραμμα WARP που οργανώθηκε από τον κόμβο: raum

Ο Efento συμμετείχε στο πρόγραμμα WARP που διοργάνωσε ο κόμβος: raum. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην επιτάχυνση της ανάπτυξης καινοτόμων ευρωπαϊκών εταιρειών και στην καθιέρωση συνεργασίας μεταξύ τους και της T-Mobile. Το πρόγραμμα είναι κυκλικά οργανωμένο από τον κόμβο: raum. Μέχρι το 2016, πραγματοποιήθηκαν πέντε εκδόσεις του προγράμματος, στις οποίες συμμετείχαν 58 εταιρείες από πάνω από 3.000 αιτούντες.

2015

1000 επιτηρούμενα αυτοκίνητα και πάνω από 3000 ελεγχόμενα ψυγεία

Μέχρι το τέλος του 2015, οι λύσεις μας παρακολουθούν τη θερμοκρασία σε περισσότερα από 1000 αυτοκίνητα που εφοδιάζουν φάρμακα και εμβόλια σε φαρμακεία και σε πάνω από 3.000 ιατρικά ψυγεία

Ντεμπούτο στη διεθνή αγορά

Το 2015, τα προϊόντα μας πωλήθηκαν για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Οι πελάτες μας βρίσκονται στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Νορβηγία και την Ουγγαρία, μεταξύ άλλων.

Ο τελικός του διαγωνισμού Business Link και T-Mobile

We wrześniu 2015 zakwalifikowaliśmy  się do finału konkursu «Business Mixer» organizowanym przez Business Link razem z T-Mobile. Do ścisłego finału zakwalifikowano się 5 firm, my prezentowaliśmy rozwiązanie umożliwiające monitoring temperatury w trakcie transportu – Efento Transport.

Αισθητήρες υγρασίας και ατμοσφαιρικής πίεσης

Od września 2015 dostępne są w sprzedaży sensory mierzące wilgotność i ciśnienie atmosferyczne. Sensory współpracują z aplikacjami Efento Logger i Efento Inspector

Ανάπτυξη εφαρμογών Efento Transport

W czerwcu 2015 opracowaliśmy rozwiązanie do monitorowania temperatury w trakcie transportu w trakcie – Efento Transport . Aplikacja została wdrożona przez Polską Grupę Farmaceutyczną S.A. W ramach pilotażu monitorowana była temperatura w 50 samochodach, po zakończeniu prac aplikacja została wdrożona w ponad 350 samochodach w tej firmie.
2014

1000 αισθητήρες πωλούνται

Do końca 2014 roku na rynek trafiło ponad 1000 sensorów Efento. Używane są głównie do monitorowania temperatury w lodówkach medycznych w przychodniach, punktach szczepień i aptekach.

Wprowadziliśmy na rynek rejestrator temperatury, który wraz z aplikacją Efento Logger pozwala na zapis temperatury w chłodniach spożywczych, przy produkcji / przetwarzaniu żywności i transporcie, używany jest do mapowania temperaturowego obiektów. Produkt zyskał również dużą popularność do określania parametrów związanych z uprawą winorośli – SAT i GDDC.

Εισαγωγή αισθητήρων θερμοκρασίας χαμηλής ενέργειας Bluetooth στην αγορά

Οι πρώτες συσκευές καταγραφής θερμοκρασίας Efento εμφανίστηκαν στην αγορά τον Ιούνιο του 2014. Δημιουργήθηκε επίσης η πρώτη έκδοση της εφαρμογής που επιτρέπει την παρακολούθηση της θερμοκρασίας στα ιατρικά ψυγεία – Efento Inspector. Το προϊόν έχει γίνει μπεστ σέλερ. Οι κύριοι αποδέκτες αυτής της λύσης είναι οι εξωτερικές κλινικές και τα σημεία εμβολιασμού. Ο Efento Inspector είναι μια σύγχρονη λύση που προσφέρει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά και ευκολότερο χειρισμό από τα ανταγωνιστικά συστήματα παρακολούθησης της θερμοκρασίας.