Εργαστήριο νερού και λυμάτων - εφαρμογή του συστήματος παρακολούθησης της θερμοκρασίας του Efento Inspector

«Η λειτουργία των αισθητήρων μέτρησης ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Το σύστημα μέτρησης είναι αξιόπιστο και η απλότητα στην εγκατάσταση και η ευελιξία των εφαρμογών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το σύστημα αξίζει να συνιστάται »

Εργαζόμενος εργαστηρίου υπεύθυνος για τη δοκιμή ποιότητας νερού

Πελάτης

Η εγκατάσταση αποχέτευσης στο Tomaszów Mazowiecki δραστηριοποιείται στον τομέα της συλλογικής ύδρευσης και διάθεσης λυμάτων στην πόλη Tomaszów Mazowiecki.

Πρόβλημα

Στα εργαστήρια, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι ο συνεχής έλεγχος της θερμοκρασίας σε συσκευές όπως ψυγεία, καταψύκτες ή φυτώρια. Η διατήρηση των βέλτιστων συνθηκών θερμοκρασίας στις συσκευές επηρεάζει την ορθότητα των αποτελεσμάτων των δοκιμών και αυξάνει την ασφάλεια της αποθήκευσης συγκεκριμένων ουσιών με ειδοποίηση σε περιπτώσεις υπέρβασης των καθορισμένων ορίων θερμοκρασίας.

Λύση

Ο πελάτης αποφάσισε να εγκαταστήσει τον επιθεωρητή Efento για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας στο εργαστήριο νερού και λυμάτων στο Tomaszów Mazowiecki.

Εννέα ασύρματες αισθητήρες θερμοκρασίας εντοπίστηκαν σε φυτώρια, ψυγεία και στην κατάψυξη. Το φάσμα των θερμοκρασιών που παρακολουθούνται είναι από -20 ° C έως + 40 ° C. Οι καταγραφείς μετρούν τη θερμοκρασία και στέλνουν τα δεδομένα ασύρματα (Bluetooth) στο σταθμό βάσης – τηλέφωνο με εφαρμογή Efento Inspector.

Το σύστημα επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων κειμένου ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση υπέρβασης των καθορισμένων ορίων θερμοκρασίας και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Επιπλέον, οι αναφορές μετρήσεων μπορούν να αποστέλλονται αυτόματα στην υποδεικνυόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα προϊόντα Efento σχεδιάστηκαν για να διαμορφώνονται από οποιονδήποτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε αισθητήρες, να ρυθμίσετε τα όρια συναγερμού και να εισάγετε τηλεφωνικούς αριθμούς στους οποίους θα σταλεί το SMS. Αναφορές για οποιαδήποτε περίοδο μπορούν να σταλούν στην αλληλογραφία με τη μορφή αρχείου CSV ή PDF, μετά από δωρεάν διαμόρφωση του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο smartphone. Η όλη διαμόρφωση θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά!

Επίδραση

Η λύση Efento Inspector επέτρεψε τη συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε συσκευές που βρίσκονται στο εργαστήριο. Ο πελάτης λαμβάνει μια αναφορά θερμοκρασίας που παράγεται σε καθημερινή βάση.

Το σύστημα είναι ασύρματο, οπότε η εγκατάσταση καταγραφικών θερμοκρασιών έχει μειωθεί στην εγκατάσταση στα κατάλληλα σημεία, χωρίς την ανάγκη καλωδίων.

Οι συσκευές στο εργαστήριο είναι υπό συνεχή έλεγχο της θερμοκρασίας

Αυτόματη συλλογή δεδομένων και αναφορές σε e-mail

Πολύ εύκολη και γρήγορη διαμόρφωση

Προϊόν που χρησιμοποιήθηκε


EFENTO INSPECTOR

Ο Efento Inspector είναι μια λύση αφιερωμένη στην παρακολούθηση της θερμοκρασίας στα ιατρικά ψυγεία