4ο Στρατιωτικό Κλινικό Νοσοκομείο - εφαρμογή του συστήματος παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας Efento Cloud4ο Στρατιωτικό Κλινικό Νοσοκομείο - εφαρμογή του συστήματος παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας Efento Cloud

«Το σύστημα Efento επιτρέπει την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στα ψυγεία και τις αποθήκες του Νοσοκομειακού Φαρμακείου. Οι ειδοποιήσεις μέσω SMS και e-mail σχετικά με τις παραμέτρους που παρακολουθούνται, μας επιτρέπουν να κάνουμε δράσεις, εάν υπάρχουν προβλήματα εκτός των ωρών εργασίας του Φαρμακείου. Προστασία για ιατρικά προϊόντα και συσκευές αποθηκευμένες στο φαρμακείο Το σύστημα μας επιτρέπει να ελέγξουμε τις θερμοκρασίες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να δημιουργούμε αυτόματα αναφορές Το σύστημα δεν απαιτεί καλωδιακές συνδέσεις και επιτρέπει μετρήσεις σε πολλαπλά σημεία ταυτόχρονα αυτό που το καθιστά πολύ χρήσιμο σε χώρους όπου , λόγω της κατανομής των σημείων μέτρησης, οι ενσύρματες συνδέσεις θα αποτελούσαν εμπόδιο. Η καλή επαφή με την εταιρεία, η βοήθεια στην επιλογή των σωστών συσκευών και διαμόρφωσης, η εύκολη εγκατάσταση και η συνεχής εξυπηρέτηση συνδυάζονται με την υψηλή βαθμολογία του συστήματος του Efento.

Διευθυντής Τμήματος Σχεδιασμού και Καταγραφής, 4ο Στρατιωτικό Κλινικό Νοσοκομείο, Βρότσλαβ

Πελάτης

Το 4ο Στρατιωτικό Κλινικό Νοσοκομείο με την Πολυκλινική στο Βρότσλαβ είναι μία από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις. Διαθέτει την τελευταία γενιά ιατρικού εξοπλισμού και διαγνωστικού εξοπλισμού. Αποτελείται από πέντε μεγάλες κλινικές, 27 κλινικές υπηρεσίες, ένα τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου, ένα υπόστρωμα προσγείωσης ελικοπτέρων, εργαστήρια, διαγνωστικά εργαστήρια και ένα πολυκλινικό. Ετησίως θεραπεύει πάνω από 60.000 ασθενείς στα ιατρικά τμήματα του.

Πρόβλημα

Η Νοσοκομειακή Φαρμακευτική στο Στρατιωτικό Κλινικό Νοσοκομείο προμηθεύει φάρμακα σε όλα τα νοσοκομεία. Το φαρμακείο χρειάστηκε ένα σύγχρονο ασύρματο σύστημα που επιτρέπει συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για την παρακολούθηση των ψυγείων και των αποθηκευτικών χώρων στα νοσοκομειακά φαρμακεία.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, απαιτείται η συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας (τόσο στα ψυγεία όσο και στα δωμάτια όπου βρίσκονται τα φάρμακα).

Λύση

Apteka szpitalna 4WSK do monitorowania temperatury w lodówkach oraz pomieszczeniach, w których przechowywane są produkty lecznicze używa systemu Efento Cloud.

Bezprzewodowe rejestratory Efento, mierzą temperaturę, a następnie przesyłają dane do gateway, skąd są one transmitowane do platformy “w chmurze” – Efento Cloud.
System nie wymaga u użytkownika własnych serwerów lub dedykowanych komputerów.

Rozwiązanie Efento Cloud umożliwia gromadzenie i wizualizację danych z rejestratorów temperatury (np. w formie wykresu lub tabel) oraz generowanie automatycznych raportów.

Η πλατφόρμα Efento Cloud αποτελείται από 13 διακομιστές που εργάζονται παράλληλα σε διαφορετικές τοποθεσίες. Σε περίπτωση αποτυχίας ή προβλήματος με τη μετάδοση δεδομένων σε έναν από τους διακομιστές, οι λειτουργίες τους αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Αυτή η λύση εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία της πλατφόρμας και την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων μέτρησης. Σε περίπτωση υπέρβασης των καθορισμένων κατωφλίων, το σύστημα επιτρέπει την αποστολή ειδοποιήσεων σε οποιονδήποτε αριθμό χρηστών μέσω e-mail και SMS.

Επίδραση

Το νοσοκομείο 4WSK έχει επιλύσει το πρόβλημα της παρακολούθησης της θερμοκρασίας, την απόκτηση επιχειρησιακής αξιοπιστίας και την ασφάλεια των δεδομένων. Οι εξουσιοδοτημένοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε τρέχουσες μετρήσεις από οπουδήποτε. Ο πελάτης δεν φέρει κανένα επιπλέον κόστος συνδρομής ή συντήρησης. Για την επέκταση του συστήματος απαιτείται μόνο αγορά αισθητήρων, επειδή μία πύλη μπορεί να λειτουργήσει με πάνω από 120 αισθητήρες. Η υπάρχουσα δομή επιτρέπει επίσης τη σύνδεση αισθητήρων θερμοκρασίας σε δεξαμενές υγρού αζώτου, αισθητήρες διαφορικής πίεσης για την παρακολούθηση καθαρών χώρων (αίθουσες χειρισμού, αίθουσες αποθήκευσης μεταμοσχευτικών παρασκευασμάτων).

Η ασφάλεια των φαρμάκων παρακολουθείται

Εξοικονόμηση χρόνου – αυτόματη συλλογή δεδομένων και εξαγωγή αναφορών
Η υλοποιούμενη λύση συμμορφώνεται με τους νομικούς κανονισμούς

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Δοκιμάστε το Efento Cloud χωρίς καμία υποχρέωση!


Αν δεν είστε σίγουροι ότι το Efento Cloud είναι η λύση για εσάς, θα σας νοικιάσουμε το Efento Gateway και δύο αισθητήρες, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο άνετα είναι η πλατφόρμα μας.