Εφαρμογή του συστήματος παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας του Efento Cloud στη νορβηγική εταιρεία τροφοδοσίας Dønn Ærlig

Πελάτης

Όπως είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ζεστό γεύμα επιχορήγησης catering serlig για τον παιδικό σταθμό του Όσλο και την περιοχή Akershus. Επιπλέον, η εταιρεία ετοιμάζει και παρέχει τροφοδοσία για τα διάφορα είδη των εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων των στηριγμάτων γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις, αθλητικές, καλλιτεχνικές και πολλά άλλα.

Πρόβλημα

Η Dønn Ærlig φροντίζει για την υψηλή φήμη της και θέλει τα προϊόντα που προσφέρει να είναι της υψηλότερης ποιότητας. Επιπλέον, οι υγειονομικοί κανονισμοί στη Νορβηγία επιβάλλουν την υποχρέωση αποθήκευσης ακατέργαστων τροφίμων σε βέλτιστες θερμοκρασίες. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την παρασκευή υγιεινών και υψηλής ποιότητας πιάτων στις μαζικές εγκαταστάσεις εστίασης είναι ο συνεχής έλεγχος θερμοκρασίας των αποθηκευμένων προϊόντων.

Λύση

Η Dønn Ærlig αποφάσισε να εγκαταστήσει ένα ασύρματο σύστημα παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας – Efento Cloud. Οι αισθητήρες έχουν αναπτυχθεί σε ψυκτικούς και ψυκτικούς θαλάμους, όπου η θερμοκρασία είναι μεταξύ -25 ° C και 12 ° C. Σε μια αίθουσα όπου αποθηκεύονται τα λαχανικά, ελέγχονται επίσης οι παράμετροι υγρασίας. Τα δεδομένα από αισθητήρες αποστέλλονται μέσω του Efento Gateway στην πλατφόρμα Efento Cloud. Οι εργαζόμενοι που είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα των προϊόντων έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που συλλέγονται στην πλατφόρμα και ενημερώνονται (μέσω συναγερμών SMS / ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) εάν οποιοσδήποτε από τους χειριστές έχει μετρήσει τιμές εκτός ασφαλούς περιοχής. Αυτή η λύση επιτρέπει τη γρήγορη ανάκτηση των βέλτιστων συνθηκών αποθήκευσης τροφίμων.

Η πλατφόρμα Efento Cloud αποτελείται από 13 διακομιστές που εργάζονται παράλληλα σε διαφορετικές τοποθεσίες. Σε περίπτωση αποτυχίας ή προβλήματος με τη μετάδοση δεδομένων σε έναν από τους διακομιστές, οι λειτουργίες τους αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Αυτή η λύση εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία της πλατφόρμας και την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων μέτρησης. Σε περίπτωση υπέρβασης των καθορισμένων κατωφλίων, το σύστημα επιτρέπει την αποστολή ειδοποιήσεων σε οποιονδήποτε αριθμό χρηστών μέσω e-mail και SMS.

Αποτελέσματα

Τα τρόφιμα και τα έτοιμα φαγητά αποθηκεύονται σε ελεγχόμενες συνθήκες. Οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για την υπέρβαση των τιμών θερμοκρασίας και υγρασίας. Το σύστημα είναι ασύρματο, οπότε η εγκατάσταση περιορίστηκε στην εγκατάσταση των αισθητήρων στα κατάλληλα σημεία. Τα έξοδα συντήρησης του χρήστη είναι αμελητέα, επειδή η πλατφόρμα Efento Cloud διαχειρίζεται και ενημερώνεται δωρεάν από τον κατασκευαστή – Efento.

Τα τρόφιμα αποθηκεύονται σε ελεγχόμενες συνθήκες

Ασύρματοι αισθητήρες – γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και εφαρμογή χάρη στους ασύρματους αισθητήρες και την πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο

Προϊόν που χρησιμοποιείται

Εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμές της Efento Cloud


Εάν δεν είστε σίγουροι ότι το Efento Cloud είναι η καλύτερη λύση για εσάς, θα σας προσφέρουμε το Efento Gateway και δύο αισθητήρες για έλεγχο, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο άνετα είναι η πλατφόρμα μας.