EFENTO CLOUD – εύκολη λειτουργία, εξαιρετικές δυνατότητες

Κατάσταση αισθητήρα

Το Efento Cloud επιτρέπει γρήγορο και εύκολο φιλτράρισμα και ταξινόμηση αισθητήρων. Μπορείτε να φιλτράρετε τους αισθητήρες με το όνομα, τον αύξοντα αριθμό, το μετρημένο φυσικό μέγεθος ή την τοποθεσία. Επιπλέον, μπορείτε να φιλτράρετε γρήγορα τους αισθητήρες που δεν λειτουργούν, τους αισθητήρες χαμηλής μπαταρίας ή τους αισθητήρες απενεργοποιημένους.

Αγαπημένα

Ο αισθητήρας σήμανσης ως αγαπημένο είναι ένας απλός τρόπος να έχετε πάντα τις συσκευές που ελέγχετε συχνά. Προσθέστε τον αισθητήρα στα αγαπημένα σας κάνοντας κλικ στο κουμπί αστέρα δίπλα στο όνομά του. Για να επιλέξετε μόνο τους αγαπημένους σας αισθητήρες από τη γραμμή φίλτρου, επιλέξτε τον αστερίσκο.

Οι κανόνες συναγερμού

Μπορείτε να ορίσετε οποιονδήποτε αριθμό κανόνων συναγερμού και να αντιστοιχίσετε αισθητήρες σε κάθε κανόνα. Ο κανόνας συνίσταται σε ερέθισμα, κατάσταση και ενέργεια, για παράδειγμα: αν η θερμοκρασία αυξηθεί πάνω από 10 μοίρες, η πλατφόρμα θα στείλει μια ειδοποίηση SMS σε επιλεγμένους παραλήπτες. Οι κανόνες μπορούν να ρυθμιστούν με οποιονδήποτε τρόπο, π.χ. η αποστολή ειδοποιήσεων σε διαφορετικούς παραλήπτες ανάλογα με το κατώτατο όριο, η υπέρβαση των καθορισμένων κατωφλίων πρέπει να καταγράφεται μόνο στο σύστημα (χωρίς αποστολή ειδοποίησης) κ.λπ.

Ειδοποιήσεις SMS και e-mail

Η πλατφόρμα επιτρέπει την αποστολή ειδοποιήσεων σε οποιονδήποτε αριθμό χρηστών, με τη μορφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS

Εγγραφή μετρήσεων

Όλες οι μετρήσεις από τους αισθητήρες Efento αποθηκεύονται στην πλατφόρμα διακομιστή Efento Cloud. Έχετε πρόσβαση σε αυτά 24 ώρες την ημέρα από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Οι μετρήσεις αποθηκεύονται στην πλατφόρμα για 5 χρόνια και φροντίζουμε για την πλήρη ασφάλεια τους.


Μετρήσεις διαφόρων φυσικών μεγεθών

Το Efento Cloud υποστηρίζει αισθητήρες που μετρούν διαφορετικές φυσικές ποσότητες (π.χ. θερμοκρασία, υγρασία, ατμοσφαιρική πίεση). Μετά την προσθήκη ενός νέου αισθητήρα, η πλατφόρμα αναγνωρίζει αυτόματα τις φυσικές ποσότητες που μετράει και χρειάζεται μόνο να την αντιστοιχίσετε στην επιλεγμένη θέση και τον κανόνα συναγερμού.

Επίπεδα δικαιωμάτων

Για χρήστες του οργανισμού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς διαχειριστή που μπορούν να διαμορφώσουν το σύστημα (π.χ. επεξεργασία κανόνων συναγερμού, μετακίνηση αισθητήρων μεταξύ τοποθεσιών, προσθήκη νέων χρηστών), διαχειριστές που έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και δυνατότητα επεξεργασίας ορισμένων ρυθμίσεων (π.χ. οι αναλυτές που έχουν πρόσβαση μόνο σε δεδομένα χωρίς επεξεργασία οποιωνδήποτε ρυθμίσεων.

Πρόσβαση στην τοποθεσία

Επιπλέον, οι άδειες μπορούν να χορηγηθούν σε μεμονωμένες τοποθεσίες, χάρη στις οποίες ένα άτομο από την Κρακοβία δεν έχει πρόσβαση σε δεδομένα από τη Νέα Υόρκη.

Τοποθεσίες

Χάρη στο Efento Cloud, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τις τοποθεσίες και τους αισθητήρες που τους έχουν δοθεί. Η πλατφόρμα επιτρέπει τη χαρτογράφηση της δομής του οργανισμού σας με τη μορφή δέντρου και την ανάθεση μεμονωμένων αισθητήρων στον κλάδο του. Η μέθοδος ομαδοποίησης δεν υπόκειται σε περιορισμούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γεωγραφική κατανομή (π.χ. χώρα -> επαρχίες -> πόλεις -> αντικείμενα), λειτουργική (π.χ. Τύπος αντικειμένου -> πόλη -> ακριβής τοποθεσία) ή άλλη, καλύτερα προσαρμοσμένη στον οργανισμό σας.

Χάρτες / σχέδια δωματίων

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα δωμάτιο ή σχέδιο σε κάθε θέση και να τοποθετήσετε αισθητήρες σε αυτό. Χάρη σε αυτό θα δείτε γρήγορα πού βρίσκεται ο αισθητήρας, ο οποίος μετρούσε την υψηλή θερμοκρασία. Ο χάρτης δείχνει επίσης την κατάσταση των αισθητήρων με δυνατότητα φιλτραρίσματος.

Αναφορές

Οι μετρήσεις από μια επιλεγμένη χρονική περίοδο μπορούν να εξαχθούν ανά πάσα στιγμή με τη μορφή έκθεσης (pdf και csv). Επιπλέον, το Efento Cloud επιτρέπει την αυτόματη αποστολή αναφορών σε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιλεγμένη συχνότητα (π.χ. μία φορά την ημέρα, μία φορά την εβδομάδα, μία φορά το μήνα). Δεν χρειάζεται να θυμάστε να προετοιμάζετε μια εβδομαδιαία αναφορά με μετρήσεις θερμοκρασίας, τώρα θα την λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε Δευτέρα!

Γραφήματα

Τα δεδομένα από οποιαδήποτε χρονική περίοδο μπορούν να εμφανιστούν με τη μορφή γραφήματος, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα εάν δεν έχουν ξεπεραστεί τα καθορισμένα όρια συναγερμού

Ιστορικό γεγονότων

Όλα τα συμβάντα, όπως η εμφάνιση συναγερμών που προκαλούνται από την υπέρβαση των ορίων συναγερμού, η απώλεια επικοινωνίας με τον αισθητήρα, η επιστροφή των μετρημένων τιμών σε ασφαλή εύρη αποθηκεύονται στο σύστημα και μετά την είσοδο μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα τη λίστα γεγονότων με ημερομηνίες και ώρες εμφάνισής τους.

Αρχεία καταγραφής συστήματος

Όλες οι αλλαγές και οι λειτουργίες που εκτελούνται από χρήστες στο σύστημα καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής συστήματος. Χάρη σε αυτό, οι διαχειριστές μπορούν να δουν όλες τις αλλαγές στο σύστημα (συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης / αφαίρεσης του αισθητήρα, της αλλαγής των κανόνων συναγερμού, της προσθήκης / αλλαγής δικαιωμάτων χρήστη) μαζί με τις πληροφορίες όταν δημιουργήθηκαν και ποιος χρήστης τις έκανε.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε και να διαμορφώσετε το Efento Cloud

Οι καταχωρητές EFENTO έχουν διαφορετικά φυσικά μεγέθη

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Οι καταγραφείς θερμοκρασίας Efento μετρούν τη θερμοκρασία με ακρίβεια 0,4 ° C στην περιοχή από -20 ° C έως +70 ° C και με ακρίβεια 0,5 ° C στην περιοχή από -35 έως -20 ° C. Οι αισθητήρες καταχωρούν 28.000 μετρήσεις στη μνήμη τους. Εύρος: 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, λειτουργία μπαταρίας: τουλάχιστον 2 χρόνια

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Μέτρηση θερμοκρασίας με ακρίβεια 0,4 ° C, στην περιοχή από -10 ° C έως +70 ° C και υγρασία με ακρίβεια 4% RH στην περιοχή από 0 έως 80% RH. Οι αισθητήρες καταχωρούν 18000 μετρήσεις στη μνήμη τους. Εύρος: 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, λειτουργία μπαταρίας: τουλάχιστον 2 χρόνια

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΙΕΣΗΣ

Ο καταγραφέας μετρά και καταγράφει τη διαφορά πίεσης με ακρίβεια 1 Pa στην περιοχή +/- 500 Pa. Είναι εξοπλισμένο με σωλήνες μήκους 1m. Καταγράφει 28.000 μετρήσεις στη μνήμη του. Εύρος: 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, λειτουργία μπαταρίας: τουλάχιστον 2 χρόνια

ΑΝΟΙΓΜΑ / ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ

Μαγνητικός αισθητήρας ανοίγματος / κλεισίματος. Ο αισθητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του ανοίγματος των θυρών, των ψυγείων, των θερμομονωτικών δοχείων ή των κιβωτίων φόρτωσης. Εύρος: 100 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, λειτουργία μπαταρίας: τουλάχιστον ένα έτος

Το EFENTO GATEWAY παρέχει συνδεσιμότητα μεταξύ των αισθητήρων και της πλατφόρμας

Το Gateway είναι εξοπλισμένο με διεπαφές Bluetooth και Ethernet, το οποίο του επιτρέπει να λαμβάνει μετρήσεις από αισθητήρες και να τις στέλνει στην πλατφόρμα Efento Cloud. Το Efento Gateway διαθέτει μια ενσωματωμένη μνήμη στην οποία καταγράφει μετρήσεις αισθητήρων και σε περίπτωση προσωρινής απώλειας επικοινωνίας με το διακομιστή μπορεί να τους στείλει. Τα δεδομένα σας δεν ήταν ποτέ τόσο ασφαλή!

ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σύνδεση αισθητήρων με τον κόσμο – το Efento Gateway συλλέγει δεδομένα από τους αισθητήρες σας και τα στέλνει στην πλατφόρμα Efento Cloud

 • Ενσωματωμένη μνήμη – Η Efento Gateway αποθηκεύει 100.000 μετρήσεις στη μνήμη της. Αν για μια στιγμή χάνει την επικοινωνία με την πλατφόρμα, αφού την ανακτήσει, οι πιο ελλιπείς μετρήσεις
 • Εύκολη ρύθμιση – Η συσκευή έχει προεπιλεγεί και λειτουργεί πρακτικά από το να αφαιρεθεί από το κουτί. Η διαμόρφωση του Gateway θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά!
 • Υποστήριξη έως και 100 αισθητήρων – Η One Gateway μπορεί να στείλει μετρήσεις από 100 αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και πίεσης. Εάν χρειάζεστε περισσότερους αισθητήρες, απλά προσθέστε μια άλλη πύλη

 • 5V ή PoE – Με δύο επιλογές τροφοδοσίας μπορείτε να τροφοδοτήσετε το Gateway με τρόπο που σας βολεύει. Χάρη στην παροχή ρεύματος Ethernet (PoE), δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πρόσθετα καλώδια!

LOW COSTS, άμεση εφαρμογή

Η πλατφόρμα Efento Cloud είναι εγκατεστημένη στην υποδομή διακομιστή που βρίσκεται στο κέντρο δεδομένων με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Κάνουμε την αναβάθμιση της πλατφόρμας, την ασφάλεια των δεδομένων και τη συντήρηση του διακομιστή, απλώς χρησιμοποιείτε ό, τι προσφέρει χωρίς να ανησυχείτε για τη διαμόρφωση και τη συντήρηση των servers. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα δεν συνεπάγεται επαναλαμβανόμενες χρεώσεις.


 • Δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα

  Η πλατφόρμα είναι και θα είναι πάντα διαθέσιμη δωρεάν – χωρίς συνδρομές! (Απαιτείται ένα τέλος αδείας για τη σύνδεση της συσκευής εγγραφής με την πλατφόρμα)


 • Πρόσβαση από οπουδήποτε στον πλανήτη

  Συνδεθείτε στην πλατφόρμα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό

 • Οποιοσδήποτε αριθμός χρηστών

  Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε δεδομένα από τους αισθητήρες σας σε οποιονδήποτε αριθμό χρηστών


 • Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS *

  Η πλατφόρμα θα σας ειδοποιήσει πότε θα ξεπεραστούν τα κατώτατα όρια που έχετε ορίσει


 • Άμεση διαμόρφωση

  Ξεχάστε την αγορά ενός διακομιστή, την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση του λογισμικού

 • Η πλατφόρμα διατηρείται στο σύννεφο

  Η αναβάθμιση του λογισμικού, η συντήρηση του διακομιστή και η συντήρηση δεδομένων βρίσκονται στο πλευρό μας. Απλώς χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα.

* Οι ειδοποιήσεις SMS καταβάλλονται ανάλογα με τον αριθμό των μηνυμάτων που αποστέλλονται. Η τιμή ενός SMS είναι 10 γραμμάρια καθαρό

Δοκιμάστε το Efento Cloud χωρίς καμία υποχρέωση!

Αν δεν είστε σίγουροι ότι το Efento Cloud είναι η λύση για εσάς, θα σας νοικιάσουμε το Efento Gateway και δύο αισθητήρες, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο άνετα είναι η πλατφόρμα μας.

Συχνές ερωτήσεις

Η χρήση της πλατφόρμας συνδέεται με οποιοδήποτε πρόσθετο κόστος;

Η χρήση της πλατφόρμας δεν συνεπάγεται επαναλαμβανόμενες χρεώσεις (συνδρομή). Ωστόσο, απαιτείται μια εφάπαξ χρέωση άδειας για τη σύνδεση της συσκευής εγγραφής με την πλατφόρμα. Επιπλέον, για να χρησιμοποιήσετε τις ειδοποιήσεις SMS, πρέπει να αγοράσετε έναν συμπληρωματικό κωδικό και να τον εισαγάγετε στον πίνακα διαχείρισης. Οι κωδικοί επαναφορτίζουν 200, 500 ή 1.000 SMS. Αν ο αριθμός των SMS που έχει αντιστοιχιστεί στο λογαριασμό σας έχει εξαντληθεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε ξανά τον συμπληρωματικό κώδικα για να αυξήσετε την πισίνα.

Πόσα αισθητήρες / χρήστες / τοποθεσίες / κανόνες συναγερμού μπορώ να αντιστοιχίσω σε έναν λογαριασμό;

Δεν προβλέψαμε όρια. Ο λογαριασμός είναι δικός σας και μπορείτε να τον ρυθμίσετε με τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.


Μπορούν να αποστέλλονται SMS / e-mails σε περισσότερους παραλήπτες;

Ναι. Με τη ρύθμιση του κανόνα συναγερμού μπορείτε να εισάγετε οποιονδήποτε αριθμό παραληπτών.


Είναι απαραίτητο ένα δίκτυο WiFi για τη λειτουργία του συστήματος;

Όχι. Οι αισθητήρες συνδέονται με την πύλη Efento στην τεχνολογία χαμηλής ενέργειας Bluetooth, η υπηρεσία Efento Gateway με τη σειρά της μεταδίδει δεδομένα χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Ethernet. Για να συνδέσετε το Efento Gateway στο Internet και να του επιτρέψετε να επικοινωνεί με την πλατφόρμα Efento Cloud, θα χρειαστείτε ένα δημοφιλές «συνεστραμμένο ζευγάρι».


Πώς μοιάζει η ασφάλεια δεδομένων;

Η μετάδοση δεδομένων μεταξύ των πύλων Efento και του Efento Cloud είναι κρυπτογραφημένη, επομένως κανείς δεν ακούει τα μηνύματά σας. Μόνο εσείς και οι άνθρωποι με τους οποίους χορηγείτε πρόσβαση έχουν πρόσβαση στα δεδομένα. Η πλατφόρμα Efento Cloud λειτουργεί σε διακομιστές Amazon (AWS). Αυτά είναι σήμερα ένας από τους ασφαλέστερους διακομιστές στον κόσμο. Παρέχουμε πλήρη απόλυση – εάν αποτύχει ο διακομιστής στον οποίο είναι εγκατεστημένη η πλατφόρμα Efento Cloud, ο διακομιστής αντικατάστασης θα ξεκινήσει αυτόματα και δεν θα δείτε καν την διαφορά στη λειτουργία της πλατφόρμας. Παρέχουμε πρόσβαση σε όλες τις μετρήσεις πέντε χρόνια πίσω. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια της πλατφόρμας Efento Cloud, κάντε κλικ εδώ

Είναι διαθέσιμος ένας αισθητήρας (μετρούμενη παράμετρος) για την πλατφόρμα Efento;

Επί του παρόντος, η πλατφόρμα υποστηρίζει αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και πίεσης. Σχεδιάζουμε να εισαγάγουμε σταδιακά αισθητήρες άλλων φυσικών μεγεθών. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Efento Cloud για να μετρήσετε μια συγκεκριμένη φυσική αξία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι διαθέσιμο / διαθέσιμο (διαθέσιμο) (λειτουργικό όνομα);

Προσπαθούμε να αναπτύσσουμε συνεχώς την πλατφόρμα και να προσθέτουμε νέες λειτουργίες. Αν έχετε μια ιδέα για τη λειτουργία που πρέπει να προσθέσουμε, γράψτε μας. Προσθέτουμε τακτικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αναφέρουν οι χρήστες έτσι ώστε η πλατφόρμα να είναι εύχρηστη και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μεγαλύτερης ομάδας χρηστών.

Παρέχετε το API για ολοκλήρωση;

Ναι. Εάν είστε κατασκευαστής αισθητήρων, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ένα API για τη μεταφορά δεδομένων στην πλατφόρμα. Αν θέλετε να κάνετε λήψη δεδομένων από την πλατφόρμα στο πρόγραμμα εφαρμογής / ιστοσελίδα / ERP, επισκεφθείτε την καρτέλα «Υποστήριξη» για περισσότερες πληροφορίες.