Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά

Εύρος 50μ

Για να διαβάσετε τα δεδομένα από τη συσκευή εγγραφής, αρκεί να βρίσκεται εντός της περιοχής του τηλεφώνου σας (περίπου 50 μέτρα στον καλυμμένο χώρο). Η εφαρμογή θα εμφανίσει αυτόματα όλες τις συσκευές εγγραφής στο περιβάλλον σας και με ένα κλικ θα επιλέξετε τη συσκευή από την οποία θέλετε να κάνετε λήψη δεδομένων.

Εύκολη λειτουργία

Η συσκευή εγγραφής συνδέεται ασύρματα με το τηλέφωνο ή το tablet σας και δεν απαιτεί την εγκατάσταση οδηγών. Απλώς τραβήξτε τη συσκευή εγγραφής από το κουτί, εγκαταστήστε την εφαρμογή και αρχίστε να καταγράφετε τη θερμοκρασία, την υγρασία και την πίεση!

Εγγραφή μετρήσεων

Η ενσωματωμένη μνήμη του Efento Logger σάς επιτρέπει να καταχωρήσετε 28.000 μετρήσεις για μια χρονική περίοδο μεταξύ 1 λεπτού και 10 ημερών. Για παράδειγμα, εάν η περίοδος μέτρησης έχει οριστεί σε 15 λεπτά, τα δεδομένα από περισσότερες από 300 ημέρες θα αποθηκευτούν στη μνήμη της συσκευής

Θερμοκρασία, υγρασία, πίεση

Το Efento Logger μπορεί να καταγράψει τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ατμοσφαιρική πίεση. Η συσκευή διατίθεται σε τρεις εκδόσεις (θερμοκρασία, θερμοκρασία + υγρασία, θερμοκρασία + υγρασία + ατμοσφαιρική πίεση) και μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο που θα εγγράφει μόνο τις ποσότητες που σας ενδιαφέρουν

Γραφήματα

Μετά τη λήψη δεδομένων από τη μνήμη της συσκευής εγγραφής, μπορείτε να τα εμφανίσετε στο γράφημα, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα το εύρος στο οποίο μετρήθηκαν οι τιμές. Μπορείτε να αλλάξετε ευέλικτα το εύρος του γραφήματος ή να το μεγεθύνετε για να δείτε λεπτομέρειες.

Οι ελάχιστες και οι μέγιστες τιμές

Η εφαρμογή καθορίζει αυτόματα τις ελάχιστες και τις μέγιστες τιμές από την επιλεγμένη χρονική περίοδο. Χάρη σε αυτό, μπορείτε γρήγορα να ελέγξετε σε ποια περιοχή βρίσκεται η θερμοκρασία στο θερμοκήπιο σας τον περασμένο μήνα ή πώς άλλαξε η υγρασία στην γκαλερί τέχνης πέρυσι


Μέσες τιμές

Μετά τη λήψη των δεδομένων από τη μνήμη του καταγραφέα, η εφαρμογή υπολογίζει τις μέσες ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες τιμές των μετρημένων παραμέτρων.

SAT I GDDC

SAT και GDDC είναι απαραίτητες παράμετροι για την αμπελουργία. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να επιλέξετε ποικιλίες σταφυλιών, η καλλιέργεια των οποίων θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα στον αμπελώνα σας.

Αναφορές CSV

Μετά τη λήψη δεδομένων από τη μνήμη του καταγραφέα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αναφορά με δεδομένα μέτρησης. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εξάγετε δεδομένα από οποιαδήποτε χρονική στιγμή, σε μορφή CSV (δεδομένα σε μορφή πίνακα, δυνατότητα επεξεργασίας σε MS Excel, OpenOffice Calc).

Κοινή χρήση της αναφοράς

Η αναφορά που δημιουργείται μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αποστέλλεται στο λογαριασμό σας στο Google Drive, στο Dropbox ή στο διακομιστή FTP. Η εφαρμογή Efento Logger συνεργάζεται με άλλες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας, χάρη στις οποίες θα κάνετε την έκθεση διαθέσιμη με τον τρόπο που είναι πιο βολικό για εσάς.

Εύκολη διαμόρφωση

Οι καταγραφείς Efento μπορούν να καταγράφουν μετρήσεις με οποιαδήποτε χρονική περίοδο από 1 λεπτό έως 10 ημέρες. Η περίοδος μέτρησης ρυθμίζεται ασύρματα από το επίπεδο εφαρμογής κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της συσκευής και να διαγράψετε τη μνήμη της.

Ασφάλεια

Κάθε συσκευή εγγραφής έχει τον δικό της κωδικό PIN. Η εισαγωγή των ρυθμίσεων του καταγραφέα, η αλλαγή της περιόδου μέτρησης, το όνομα της συσκευής ή η εκκαθάριση της μνήμης απαιτεί την εισαγωγή αυτού του κωδικού. Χάρη σε αυτό, μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της συσκευής εγγραφής.

Μεγάλος χρόνος εργασίας

Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας που τροφοδοτεί τη συσκευή εξασφαλίζει τη λειτουργία χωρίς συντήρηση για τουλάχιστον δύο χρόνια κατά την καταγραφή μετρήσεων κάθε 15 λεπτά.

Ασφάλεια δεδομένων

Εάν αποφορτιστεί η μπαταρία, δεν θα χάσετε τις μετρήσεις σας. Ο καταγραφέας τους αποθηκεύει σε μη πτητική μνήμη και μετά την εισαγωγή μιας νέας μπαταρίας μπορείτε να τα διαβάσετε. Επιπλέον, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει για το χαμηλό επίπεδο της μπαταρίας του καταγραφέα.

Οι καταγραφείς EFENTO καταγράφουν τη θερμοκρασία και την υγρασία

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Οι καταγραφείς θερμοκρασίας του Efento Logger μετρούν τη θερμοκρασία με ακρίβεια 0,4 ° C στην περιοχή από -20 ° C έως +70 ° C και με ακρίβεια 0,5 ° C στην περιοχή -35 έως -20 ° C. Οι αισθητήρες καταχωρούν 28.000 μετρήσεις στη μνήμη τους. Εύρος: 50 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, λειτουργία μπαταρίας: τουλάχιστον 2 χρόνια

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Ο καταγραφέας θερμοκρασίας και υγρασίας μετρά τη θερμοκρασία με ακρίβεια 0,4 ° C, στην περιοχή από -10 ° C έως +70 ° C και υγρασία με ακρίβεια 4% RH στην περιοχή από 0 έως 80% RH. Καταγραφή 18.000 μετρήσεων θερμοκρασίας και 18.000 μετρήσεων υγρασίας. Εύρος: 50 μέτρα σε ανοιχτό χώρο, λειτουργία μπαταρίας: τουλάχιστον 2 χρόνια

Συχνές ερωτήσεις

Ποιοι αισθητήρες θερμοκρασίας χρησιμοποιούνται στις συσκευές καταγραφής Efento; Το χαμηλό επίπεδο μπαταρίας θα είναι ψευδές;

Στους αισθητήρες Efento χρησιμοποιείται ένας ψηφιακός αισθητήρας, οι μετρήσεις του οποίου δεν επηρεάζονται από την τάση της μπαταρίας.

Είναι εύκολο να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες στις συσκευές εγγραφής; Ποιο είναι το κόστος των νέων μπαταριών;

Η αντικατάσταση των μπαταριών στους αισθητήρες δεν διαφέρει από την αντικατάσταση των μπαταριών στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Οι αισθητήρες μας παρέχονται με μια μπαταρία, στην οποία εγγυόμαστε τουλάχιστον δύο χρόνια λειτουργίας της συσκευής. Σημείωση: η μπαταρία μοιάζει με ένα συνηθισμένο δάχτυλο, ωστόσο, για τη λειτουργία των ασύρματων καταγραφικών Efento, απαιτείται μπαταρία 3,6 V με χωρητικότητα 2700 mAh. Μια πρόσθετη μπαταρία μπορεί να αγοραστεί μόνοι σας ή από εμάς σε τιμή 35 PLN ακαθάριστο (η τιμή περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής)

Η συσκευή δείχνει χαμηλή μπαταρία; Θα χαθούν οι μετρήσεις όταν αποφορτιστεί η μπαταρία;

Ναι, οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση χαμηλής μπαταρίας είναι ορατές στην εφαρμογή για κινητά. Η μνήμη της συσκευής δεν χρειάζεται να υποστηρίζεται από την μπαταρία – εάν αποφορτιστεί η μπαταρία, οι μετρήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί παραμένουν αποθηκευμένες στη μνήμη της συσκευής εγγραφής και μπορούν να φορτωθούν μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Το περίβλημα των συσκευών εγγραφής δεν είναι πλήρως αδιάβροχο. Τα ηλεκτρονικά προστατεύονται με ένα υδρόφοβο παρασκεύασμα, το οποίο καθιστά το μηχάνημα ανθεκτικό στην εκτόξευση, αλλά βυθίζοντας το σε νερό ή πλημμυρίζοντας θα βλάψει τη συσκευή.

Το περίβλημα των συσκευών εγγραφής δεν είναι πλήρως αδιάβροχο. Τα ηλεκτρονικά προστατεύονται με ένα υδρόφοβο παρασκεύασμα, το οποίο καθιστά το μηχάνημα ανθεκτικό στην εκτόξευση, αλλά βυθίζοντας το σε νερό ή πλημμυρίζοντας θα βλάψει τη συσκευή.

Τι μπορώ να κάνω με τα δεδομένα μετά τη λήψη;

Τι θέλετε: εκτυπώστε, αποθηκεύστε τη μνήμη του τηλεφώνου / tablet σας, στείλτε με e-mail με τη μορφή μιας αναφοράς, στείλτε στο Dropbox, το Google Drive, το διακομιστή FTP, μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook … Όλα εξαρτώνται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε – το Efento Logger συνεργάζεται με κάθε μια εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη σε μια κινητή συσκευή και επιτρέπει την κοινή χρήση αρχείων.

Πόσους καταχωρητές μπορεί να λειτουργήσει ένα smartphone;

Δεν υπάρχει όριο. Το smartphone συνδέεται στη συσκευή εγγραφής μόνο για το χρόνο λήψης δεδομένων και διαμόρφωσης. Το smartphone εντοπίζει αυτόματα όλες τις συσκευές της εμβέλειας και επιλέγετε από ποια δεδομένα θέλετε να κάνετε λήψη.

Θα λειτουργεί η συσκευή εγγραφής με οποιοδήποτε smartphone / tablet;

Η κινητή συσκευή πρέπει να έχει εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 ή νεότερη έκδοση και να έχει Bluetooth 4.0. Προς το παρόν δεν διαθέτουμε μια εφαρμογή για iOS και Windows Phone.

Από ποια χρονική περίοδο θα τοποθετηθούν οι μετρήσεις στη μνήμη του καταγραφέα;

Εξαρτάται από την περίοδο μέτρησης που έχετε ορίσει. Για παράδειγμα, ένας καταγραφέας θερμοκρασίας που καταγράφει μετρήσεις κάθε 15 λεπτά αποθηκεύει μετρήσεις από 327 ημέρες. Ωστόσο, εάν ρυθμίσετε τη μέτρηση θερμοκρασίας κάθε 1 λεπτό, μόνο δεδομένα από τις 19 ημέρες θα χωρέσουν στη μνήμη του καταγραφέα. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η συσκευή καταγραφής θερμοκρασίας και υγρασίας έχει λιγότερη μνήμη (18.000 μετρήσεις θερμοκρασίας και 18.000 μετρήσεις υγρασίας). Όταν αλλάζετε την περίοδο εγγραφής στη μνήμη, η εφαρμογή σάς ενημερώνει για το χρονικό διάστημα που η μνήμη είναι αρκετή.

Τι συμβαίνει με τις μετρήσεις όταν η μνήμη της συσκευής εγγραφής είναι πλήρης;

Ο καταγραφέας αντικαθιστά τις παλαιότερες μετρήσεις με νέες.

Αρχεία προς λήψη